lördag 6 februari 2016

Att pusta ut efter kalasandet

Firandet igår för honey gick bra och jag tror alla var mätta och belåtna när det var dags att åka hemåt. 



Förrätten som vi bjöd på var kräftsoppa med vitlöksbröd. 
Soppan är väldigt enkel att göra och innehåller, morötter, vatten, fiskbuljongtärning, créme fraich, kräftost, kräftstjärtar och lite dill. 


Till huvudrätt blev det sedan gryta med nötkött, grädde, charlottenlök, timjan, oxfond, rött vin, champinjoner och paprika. Honey klickade även i en matsked svartvinbärsgele, det blir alltid godare med en klick av det också :) 
Tillbehören bestod av klyftpotatis, broccoli, stekta morötter och sallad. 

Innan kaffe med tilltugg serverades var det paketöppning och honey fick mycket fint!
Populärast var nog ett förkläde med älgar på :) 
Perfekt motiv, hi hi!


Till kaffet blev det en favorit i repris ifrån nyår. 
Kladdkakebotten med jordgubbspannacotta, den är såååå god! 
Naturligtvis fick det bli ett litet ljus också :) 
Svärfar tyckte dekorationen med silverkulorna liknade hagel :) 

Det blir ofta choklad när jag bakar och naturligtvis innehöll muffinsen också choklad :)
Vit kladdkakmuffins med björnbär som toppades med hyvlad choklad. 

Idag tror jag vi tar det lite lugnt och pustar efter allt kalasande igår. 
Det får bli en lugn dag med honey <3 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar