onsdag 23 december 2015

Att känna sig som en riktig husmor

Hemma hos oss har det varit julförberedelse i köket med både köttbullar och skinka. 

Inget är godare än hemmagjorda köttbullar och denna gången provade jag att köra dom i ugnen en stund innan de fick inta stekplåten. 
Resultatet blev kanon! 


Det är lättare att behålla formen när de är förgräddade i ugnen men jag vill ändå ha den krispiga stekytan på dom och därför fick de åka i stekplåten en runda också. 


Julskinkan gjordes igårkväll och så gott det är att ät de första bitarna av en aldeles nygjord och jummen skinka! 
Så det bestod vår middag av igårkväll, nygräddad skinka :) 
Mumms! 

Dagen före dopparedagen och lille julafton idag! 

Förstår det knappt att det är julafton i morgon. 

Hoppas ni har en bra dag och att ni inte stressa för mycket <3 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar