fredag 18 mars 2016

Att inleda en helg med hummer och bubbel

Fredagar är verkligen den bästa dagen på hela veckan! 
Redan på morgonen när man slår upp de små blå, eller mera bruna, som jag har känns den härliga fredagskänslan av. 



Härliga fredag är här och vi har avnjutit en fantastisk vitlöksgratinerad hummer med tillbehör som vitlöksbröd, prosciutto, vitlökssås och fetaost som naturligtvis även innehöll bubbel! 

Hummer har vi ätit en del nu och har kommit fram till det bästa receptet, enligt oss :). 
Vi blandar vitlök, persilja, grädda, vitlök, salt och en smakrik ost tillsammans med hummerköttet. 
Denna röran lägger vi i det urgröpta hummerskalet och gratinera i ca 10 min på 250 grader. 
Mums så gott det blir :) 

Nu är det Let's dance och mys i soffan <3 
Vilken hejjar ni på i Let's dance? 

Alla är så duktiga och jag blir verkligen imponerad av hur mycket de tränar och kämpar på! 

Massa fredagsmys önskar jag er <3 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar