onsdag 4 november 2015

Att äta en korv

Som ni kanske redan vet så tycker honey om att vara ute i skogen :) 
Detta resulterar i kött i olika varianter och för ett tag sedan blev det ganska mycket korv i form av chorizo, prinskorv och isterband. 

Det är inte så varierande att bara steka/grilla korv så vi försöker hitta lite olika recept och det har blivit en del korvgrytor. 

För några veckor sedan provade vi att gratinera chorizo innehållandes en fyllning av bland annat fetaost. 
Då vi är tokiga i fetaost så var detta klockrent! 

Ikväll blev det en favorit i repris :) 




Zorichon fick ett snitt i mitten och som fylldes med en kräm bestående av: 
*fetaost
*finhackad soltorkade tomater
*vitlök
*basilika
*salt och peppa. 

Detta blandades ihop och jag hällde i en skvätt grädde för krämigare konsistens. 
Hutt in i ugnen  på 200 grader i ca 20-25 min. 

Tillbehör fick ikväll bli hemmagjord tzatziki. 

I orginalreceptet ska det vara créme fraiche istället för grädden och med vitlök blir det aldrig fel. Det är inte många recept som tillagas här hemma utan vitlök :) 

Gott blev det och röran blev bra även utan créme fraichen.

När jag och honey är i köket är vi ganska duktiga på att följa receptet till början men sedan tillkommer det alltid lite extra ingredienser för bättre och mera smak. 

Lillördag och jag hoppas ni alla har en fin sådan <3 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar