torsdag 2 april 2015

Att göra påskskinka

Ikväll var det dags att inleda Påsken med egengjord Påskskinka :) 

Då mannen tycker om att tillbringa en viss fritid i skogen har den även blivit lite påfyllning i frysen. Ikväll var det dags att plocka upp en skinka för tillverkning av Påskskinka. Vid jul var det premiär för egentillverkad skinka och ikväll var det dags att göra favorit i repris :) 




Då mannen jagar en del vildsvin blev det naturligtvis vildsvinsskinka :) Vid jul blev den lite torr men idag blev den kanon! Övning ger färdighet ;) 

Det finns inget godare än nygjord skinka då den är varm och precis utkommen ifrån ugnen.
Mumms! 

Brukar ni göra skinka till påsk? 
Eller gäller det endast till jul? 

Nu är det dags att varmkörs kvasten och sedan bär det av mot Blåkulla ;) 
Ses vi där ikväll? 
Det hoppas jag iaf <3 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar