tisdag 10 mars 2015

Shopping på Hemtex

Idag uppdaterades linneskåpet med lite nya handdukar och badlakan ifrån Hemtex och deras märke Living.

En del handdukar har varit med ett tag och de börjar kännas lite slitna så nu när Hemtex har erbjudandet 2 för 1 så passade det perfekt att shoppa loss lite. Det blev blåa handdukar efter önskemål ifrån mannen :) Färgen turkos tycker jag alltid känns fräsch men idag kände jag mig snäll och mannen fick bestämma ;) Han har stått ut ett bra tag med att torka sig på rosa handdukar och det är ju inte speciellt manligt ;) 
Jag tycker absolut att blått är fint så det blev inte en så stor uppoffring för detta :) 

De rullar nu runt i tvättmaskinen och kommer sedan att pryda badrummet. 

Det finns många handduksmärken både dyra som tex Lexington och billigare som tex Ikea. Vilken sort tycker ni är bäst när det gäller kvalité, uppsugningsförmåga och tjocklek? Jag tycker Lexington är väldigt snygga men har läst en del tester om att de tyvärr inte ska vara så bra :( Har dock inga själv. De som har fått bra betyg är Ica Home och de är ju betydligt billigare. Men jag har köpt Hemtex nu den senaste tiden och de håller bra. 
Tjocka, gosiga, luddar inte och inga trådar som dras upp. 

Nu är det soffan som hägrar och Bygglov på tv:n. Men det är tyvärr sista avsnittet ikväll :( Jag som tycker det är ett väldigt mysigt program och snyggt blir det också. 

Hoppas ni får en fortsatt mysig tisdagskväll <3 

3 kommentarer:

 1. Jag köpte nya Lexingtonhanddukar i helgen och jag bara älskar dem! Vita, tjocka och fluffiga! Riktigt härlig vardagslyx! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul och höra att du är nöjd med inköpet av Lexingtonhanddukarna. Det kanske får bli en uppsättning av dem när linneskåpet ska uppdateras nästa gång :)

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera